Αποστολή παραγγελιών

Αποστολή παραγγελιών (χώρα παράδοσης Ελλάδα)
Αποστολές και παραδόσεις γίνονται καθημερινά προς όλη την Ελλάδα σε δυσπρόσιτους και μη δυσπρόσιτους προορισμούς (χωρίς επιπλέον χρεώσεις για παραδόσεις σε δυσπρόσιτους προορισμούς) και το κόστος μεταφορικών είναι σταθερό στα 3,50€ για δέματα βάρους έως 2 κιλών. Κάθε επιπλέον κιλό +1€. Χρέωση αντικαταβολής: 2,50€ (Για αγορές άνω των 50,00€ δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής). Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 5 εργάσιμες ημέρες (αν είναι ετοιμοπαράδοτο το προϊόν στην αποθήκη. Ειδάλλως θα χρειαστούν 7 εργάσιμες ημέρες για να δημιουργηθεί), ανάλογα με τον τόπο προορισμού.


Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, συνήθως σας συμφέρει από θέμα κόστους να γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας με πρακτορείο μεταφορών. Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει η εξόφληση της αξίας των προϊόντων της παραγγελία σας μέσω κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας.

Κόστος: Κατόπιν συνεννόησης.

 

Αλλαγές κ Επιστροφές Προϊόντων

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή μόνο εάν:

Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση με τα καρτελάκια του.
Το προϊόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο.
Μας αποστέλλετε το προς επιστροφή προϊόν αποκλειστικά με την courier που το παραλάβατε (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ) και βάζετε στο έντυπο χρέωση παραλήπτη.

Επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο τηλέφωνο 23230 23666 εάν το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή για να μπορέσετε να το επιστρέψετε, εφόσον τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις. O καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013)

Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής 5,00€, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. Αφού εξετάσουμε εξονυχιστικά το προϊόν και διαπιστώσουμε ότι έχουν τηρηθεί οι όροι επιστροφής που αναφέρονται παραπάνω, θα έρθουμε σε συνεννόηση μαζί σας, ώστε να σας αποσταλεί άλλο προϊόν ή να σας επιστραφεί η αξία του προϊόντος. Τυχόν κόστη μεταφορικών ή/και κόστη αντικαταβολής δεν επιστρέφονται. Σε περίπτωση που το προϊόν που κάνετε αλλαγή είναι πιο ακριβό τότε επιβαρύνεστε με κόστος αντικαταβολής 2,50€. Σε περίπτωση που θέλετε επιστροφή χρημάτων θα χρειαστεί να μας έχετε ενημερώσει για την τράπεζα , το ΙΒΑΝ και τον δικαιούχο του λογαριασμού που θα γίνει η κατάθεση.

Η επιστροφή χρημάτων πάντα θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίον έγινε και η πληρωμή.